Ervaringen van Klanten

Ontdek hier wat anderen hebben ervaren bij Veen-Brom Legal.

Berty has the unique ability to analyze labor issues and be fully prepared before starting. She has a relentless focus on achieving set goals, results and getting things done in plain understandable language by giving factual cases for her client. Berty is a strong and final decision maker who always strives to build a “working consensus” through her proven ability. I have great respect for Berty’s determination and taking the lead in difficult and complex cases. She moves effortlessly in new emerging disputes on both business and private disputes and commands respect, embraces change and new insights. Creates positive vibes, although human behavior can be overwhelming.

I have had the opportunity to work with Berty several times. Completely satisfied with a good outcome. I therefore recommend Berty’s services.

Reno Meijer

Alberta is een bijzonder betrokken, gedreven en doortastende advocaat. Ze heeft me ontzettend geholpen en uitstekend geadviseerd tijdens een emotioneel en moeizaam traject en ik zou haar aan een ieder, zonder enige terughoudendheid, van harte aanbevelen. Alberta heeft het hart op de juiste plaats en is communicatief, open, direct en eerlijk met een sterk gevoel voor rechtvaardigheid. Ik had geen betere advocaat kunnen wensen en mocht de noodzaak zich voortdoen in de toekomst zou ik geen moment twijfelen om haar opnieuw in te schakelen!

Ruben Smit

Ik kan Berty van harte aanbevelen. Ze is een kundig advocaat en fijn persoon. Door haar rustige en open opstelling, creëert ze een prettige sfeer en vertrouwensband in haar relatie met cliënten.

Annemarie Posset

Very good Lawyer! Great communication, dedication and transparency. I definitely recommend her! You will not be disappointed.

Stash Promotions

I got very good help from Alberta with a work related issue. She helped me very quick and thanks to her, I was able to get a very good job contract. Very attentive and fast. Took less than 6 weeks from start to finish. Highly recommended!

Anjistha Bandyopadhyay

Ik kan Berty van harte aanbevelen, als collega heb ik haar ervaren als een zeer kundige, scherpe en pragmatische advocate in haar aanpak.

Ibtisame El Ajjouri

Mooi dat LinkedIn een gelegenheid geeft om mijn aanbeveling te schrijven. En dat doe ik erg graag voor Berty. Ik ken haar niet alleen professioneel maar ook persoonlijk. Ze heeft een enorme kennis en expertise en is een supersnelle denker. In combinatie met haar enorme trouw, integriteit, maar ook eerlijkheid, is ze een waanzinnige vakvrouw. Je kan haar met een gerust hart je zaak voorleggen; ze verkoopt geen fratsen of praatjes. Jouw belang en het beste advies staan voorop.

Chantal van Tatenhove

Alberta heb ik leren kennen als een deskundige en integere advocaat die pro-actief naar een oplossing zoekt. Ze geeft helder en waardevol advies over arbeidsgerelateerde vraagstukken met aandacht voor de individuele context. Alberta is toegankelijk, op de hoogte van de recente juridische ontwikkelingen en to the point. Voor wie op zoek is naar een oplossingsgerichte en betrokken professional kan ik haar van harte aanbevelen.

Petra van Doorn

Zeer kundige advocaat in het arbeidsrecht. Heeft me heel goed bijgestaan in een conflict met mijn ex-werkgever. Heeft antwoorden op alle vragen en oplossingen voor elk probleem. Zeker aan te raden in een arbeidsconflict.

Willy v.d. Boogaert

Mijn ervaring is zeer positief. In het contact was er niet alleen ruimte voor de zakelijke kant van de situatie maar ook voor het psychologische aspect. Het is fijn om een conflict uit handen te kunnen geven aan iemand die hier juridisch gezien, kundig in is. Het is fijn om te weten waar je staat, om zo een goede afweging te kunnen maken in de beslissingen die er genomen dienen te worden. Daarbij is het fijn dat er stil gestaan kan worden bij wat dit met je doet.

Ineke Willems

Alberta heeft mij geholpen nadat ik op zéér onterechte wijze werd ontslagen bij het bedrijf waar ik ruim 5 jaar werkzaam was. Alberta is voor mij echt door het vuur gegaan, en haalde alles eruit wat erin zat. Ik ben haar hier bijzonder dankbaar voor! Ook was ze goed op de hoogte van alles, en enorm kundig. Ik zag vaak geen uitweg en veel beren op de weg. Toch wist ze altijd weer een hoek te belichten waar we verder mee kwamen. Echt een zéér professionele advocate waar je geen nummertje bent maar een mens. En zo behandelt ze je ook. Ik kan niet anders dan lof zijn en Alberta aanraden.

Rik Gerritsma

Mijn ervaring met Veen-Brom Legal is positief. De communicatie was helder en ze was goed bereikbaar. Ze belde meteen terug als er wat was en kwam met zinvol juridisch advies. Bij Berty had ik altijd het gevoel dat ze echt achter me stond en dat voelde veilig. Ze loodste me perfect door mijn zaak heen. Ook was het vooraf helder wat ik ging betalen, dat heb ik echt als een stukje service ervaren. Berty is een prettig persoon om mee te werken. Als er weer eens iets is, klop ik zeker bij haar aan.

Els van Scherpenzeel

Alberta van Veen-Brom Legal heb ik leren kennen als een deskundige en integere advocaat die pro-actief naar een oplossing zoekt. Ze geeft helder en waardevol advies over arbeidsgerelateerde vraagstukken met aandacht voor de individuele context. Alberta is toegankelijk, op de hoogte van de recente juridische ontwikkelingen en to the point. Voor wie op zoek is naar een oplossingsgerichte en betrokken professional kan ik haar van harte aanbevelen.

Petra van Doorn

Heel prettig, professioneel en persoonlijk geholpen door Alberta. Het
contact verliep soepel en er werden precies de juiste vragen gesteld om mij van een goed advies te kunnen voorzien. Op basis van mijn ervaring beveel ik Veen-Brom Legal van harte aan! Nogmaals dank voor alles.

Willem Jan Willemse

krijg hulp van een advocaat arbeidsrecht

Kantoor@juridischportaal.nl

Brouwer 1, 5521 DK Eersel, Nederland

Contact met advocaat arbeidsrecht van Juridisch Portaal en Veen-Brom legal
Logo advocatenkantoor arbeidsrecht Juridisch portaal en Veen-Brom Legal

Veen-Brom Legal staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten ingeschreven voor de volgende rechtsgebieden:

Arbeidsrecht: Arbeidsmediation, Collectief ontslag, Internationaal arbeidsrecht, Medezeggenschap, Pensioenen

Burgerlijk procesrecht: Litigation

Vereniging-Advocaten-Arbeidsrecht-Nederland-Juridisch-Portaal